Julhälsning från styrelsen

Här kommer en värmande julhälsning i en tid när vi behöver värna om alla våra nära och kära.
Under normala omständigheter är det tid för förenings omtyckta och traditionsenliga julglögg. Men under rådande omständigheter med Coronavirusets fortsatta spridning har styrelsen valt att ställa in julglöggen.

Styrelsen vill trots allt bjuda på en inblick i vad som händer i vår förening.

  • Kodbyte kommer ske den 1/12 Koden skickas ut i appen TMPL samt i nyhetsbrev.
     
  • Spolning av avloppsstammar kök Det har varit återkommande problem i vissa avloppsstammar så styrelsen har därför beslutat att göra en totalspolning i dessa stammar. Ansiktsmask kommer bäras av personalen på Avloppsakuten. Tisdag 1/12 kl 8:00 spolas källare.
    Torsdag 3/12 mellan kl 8:00 – 16:00.
    Fredag 4/12 mellan kl 8:00 – 16:00.
    V 50 alt. V 51 kommer tak spolas
    OBS. skåpen vid köksstammen behöver tömmas inför besöket.
     
  • Byte kall- och varmvattenstammar På nytt har styrelsen tvingats pausa upphandlingen av jobbet med byte av kall- och varmvattenstammar. Upphandlingen kommer återuppta så snart Coronasituationen tillåter detta. Finansiering har säkrats för jobbet.
     
  • Måla porten Styrelsen har beställt jobb om att måla entrédörren på E16 samt porten till innergården. Jobbet kommer utföras så snart vädret tillåter detta, men beräknas bli tidig vår.
     
  • Exteriörbelysning Styrelsen har även beslutat att genomföra ett estetiskt lyft vår vackra fastighet med ny exteriörbelysning. Diskreta armaturer kommer lysa upp valven i entréerna samt väggen mot Eklandagatan.
     
  • Styrelsen vill passa på att rikta ett stort tack till Maria Oskarsson för utsmyckning med blomsterarrangemang i våra entréer samt på innergården. Det är en mycket uppskattad trivselfaktor för vår förening.